HVAC

 

HVAC

In de tijd van duurzame en energie efficiënte klimaatbeheersing bied EasyCool de juiste oplossing voor het koelen van uw kantoor, bedrijfspand of opslagruimte.

the right answer

Food

 

Food

Voedsel en veiligheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Temperatuur beheersing is hier belangrijk, maar ook de juiste en veilige koudedrager.

the right answer

Plastic

 

Plastic

Naast onze uitgebreide range chiller voor de kunststofindustrie, kijken wij ook graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor eventuele vrije-koeling

the right answer

Metaal

 

Metaal

De juiste temperatuur is cruciaal voor uw product, machine en gereedschap. Informeer ook naar onze oplossing voor het koelen van o.a. uw lasersnijder.

the right answer

Brouwen

 

Brouwen

EasyCool brengt leven in de brouwerij. Van micro brouwerij tot brouwerij EasyCool heeft voor u de juiste oplossing.

the right answer

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5
1170x270-towidth-verkoop-Brouwerij
1170x270-towidth-verkoop-Food
1170x270-towidth-verkoop-HVAC
1170x270-towidth-verkoop-Metaalbewerking
1170x270-towidth-verkoop-Plastic
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

Voor elk koelproject heeft EasyCool de juiste oplossing

 

Wij configureren en leveren altijd de juiste chiller voor elke gewenste toepassing

Als agentschap van Hitema international voor Nederland, Belgie en Luxenburg bieden wij u ook chillers met alternatieve en natuurlijke koudemiddelen voor bijna alle proces- en airconditioningtoepassingen. Onze ervaren experts staan ​​u bij tijdens de gehele uitvoering van uw project: van planning tot levering en installatie tot inbedrijfstelling van uw koelinstallaties.

 

Ons uitgebreide assortiment omvat watergekoelde chillers, water chillers met vrije koeling functie of met warmteterugwinning, luchtgekoelde water chillers, Turbocore chillers, lage temperatuur koelsystemen, warmtepompen, vrije koelers. We bieden ook alternatieve koudemiddelen zoals propaan.

 

EasyCool hecht veel waarde aan kwaliteit

Al onze chillers worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en robuustheid en zijn qua energie optimaal aangepast aan uw installatie. Voordat ze de fabriek verlaten, ondergaan ze ook een grondige kwaliteitscontrole met een testrun, die u desgewenst ook kunt bekijken.

 

Wij denken graag met u mee en heeft uw vragen over ons uitgebreid assortiment chillers bel dan met onze adviseur Raymond van der Boom +31 (0)6 21925141 of laat een reactie achter op ons contact formulier!