Nieuws Artikelen

Nieuwsartikel Chiller

Aanschaf koelmachine en/of warmtepomp, nu voor elk project

Klanten kennen ons van de huur en lease van (extra) koelcapaciteit. We voorzien in de tijdelijke behoefte van koeling, zoals ingeval van nood als er bijvoorbeeld een machine uitvalt.

Nieuwsartikel Droogkoeler

EasyCool plaatst droogkoeler om gasmotoren te koelen

DNV-GL te Groningen maakte voorheen gebruik van koeltorens, maar zocht naar een methode om deze verouderde techniek te vervangen door een moderner alternatief. EasyCool beoordeelde de situatie en dacht mee over een geschikte oplossing. Deze werd gevonden in de vorm van een droogkoeler.

Nieuwsartikel Chocolatier Lijn

EasyCool levert nieuwe koelinstallatie voor chocolateer-lijn

EasyCool levert een nieuwe koelinstallatie aan Pally Biscuits te Nieuwegein, het gaat om een koelmachine ten behoeve van de nieuwe chocolateer-lijn die het bedrijf zal gaan gebruiken. De beide bedrijven werkten eerder samen, Pally Biscuits is zeer te spreken over de kwaliteit van de machines van EasyCool en plaatste daarom een nieuwe order. 

Nieuwsartikel Curtec

Tijdelijke koelinstallatie voor Pally Biscuits om de productielijn te vernieuwen

Pally Biscuits uit Nieuwegein gaf aan een van de productielijnen te willen vernieuwen, zonder de productie stil te hoeven leggen. Dit bleek behoorlijk wat voeten in de aarde te hebben, vooral vanwege het bordes met daarop een groot gedeelte van de koel-technische installatie en de regelinstallatie. Dankzij een tijdelijke koelmachine bleef het mogelijk de temperatuur van het deeg te blijven regelen. Bovendien verzorgden we bij EasyCool een tijdelijke koelmachine om de productie van koekjes met kleine stukjes chocolade door te laten gaan.