SBS Serie

De SBS-serie zijn luchtgekoelde vloeistofkoelers voor industriële toepassingen en voor buitenopstelling. De koelers zijn bedoeld voor toepassingen die betrouwbaarheid, continue werking en lage onderhoudskosten vereisen.

Alle modellen zijn uitgerust met een gesoldeerde plaatverdamper of shell and tube verdamper. De shell and tube verdamper zorgt voor een betrouwbare werking, vooral bij vloeistoffen die verontreinigingen bevatten. Op verzoek kunnen alle modellen worden uitgerust met een waterpomp die kan worden gebruikt met een water-glycol-mengsel, evenals met een buffertank, om een ​​nauwkeurige temperatuurregeling te garanderen, zelfs bij sterke procesgerelateerde temperatuurschommelingen.
Met het brede koelcapaciteitsbereik tot 1349 kW is het mogelijk om aan alle eisen van de klant te voldoen. Het gebruikte koudemiddel is R410A. De koelers zijn uitgerust met één (model SBS.095-160) of twee (modellen SBS.190 ÷ 1030) of drie (modellen SBS.1230 ÷ 1360) koelvloeistofcircuits met maximaal drie compressoren per circuit om een ​​hoog rendement te garanderen, zelfs bij gedeeltelijke ladingen te verzekeren.

De elektrische beschermingsklasse is IP54 voor alle modellen. Alle systemen worden vóór verzending in de Hitema-productielocatie gecontroleerd om de beste prestaties, betrouwbaarheid en continue werking bij de klant te garanderen. We raden aan om een ​​geschikt filter bij de waterinlaat te installeren.

Downloads:

Datablad-SBS   Datablad-SBSF