ENW Serie

Onze zeer efficiënte watergekoelde koelaggregaten van de ENW- en EWB-serie zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen voor gebruik in industriële proceskoeling voor binnen en buiten opstelling. Deze chillers zijn bijzonder geschikt voor toepassingen die betrouwbaarheid, continue werking en lage onderhoudskosten vereisen.

Alle modellen zijn uitgerust met een waterpomp en een opslagtank, die een nauwkeurige temperatuurregeling garandeert, zelfs bij sterke procesgerelateerde temperatuurschommelingen.
Het niet-brandbare A1-koelmiddel dat in deze koelsystemen wordt gebruikt, is R410A, naar keuze R454B of R32.

De chillers uit de ENW-serie hebben, afhankelijk van het model, één of twee koelcircuits. Met maximaal twee scrollcompressoren per circuit.
Deze watergekoelde chiller is beschikbaar van 3,8 kW tot 480 kW koelvermogen
Alle chillers hebben de elektrische beschermingsklasse IP54.
Alle koelsystemen worden vóór verzending in de productie-installatie gecontroleerd om de beste prestaties, betrouwbaarheid en continue werking voor de klant te garanderen. Het wordt aanbevolen een geschikt filter bij de waterinlaat te installeren.
Alle modellen van de koelsystemen serie EWB zijn uitgerust met een shell and tube verdamper en buizenbundelcondensors. De buizenbundel zorgt voor een betrouwbare werking, vooral bij vloeistoffen die verontreinigingen bevatten.
Deze modellen kunnen niet worden uitgerust met een waterpomp of opslagtank.
Het niet-brandbare A1-koelmiddel dat in deze koelsystemen wordt gebruikt, is R134A, naar keuze R513A of R1234ze.
Door verschillende koudemiddelen te kunnen kiezen, behaalt u hoge EER-waarden, wat leidt tot kostenoptimalisatie en tevens een hoog rendement.

De koelsystemen van de EWB-serie zijn verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen:

- EWB1-modellen met één koelcircuit met elk één schroefcompressor per circuit
- EWB2-modellen met twee koelcircuits met elk één schroefcompressor per circuit
- EWB3-modellen met drie koelcircuits met elk één schroefcompressor per circuit

Met het brede koelcapaciteitsbereik van 291 kW tot 2240 kW is het mogelijk om aan alle eisen van de klant te voldoen.
Al chillers voldoen uiteraard aan de Ecodesign ERP-regelgeving.
De elektrische beschermingsklasse is IP54 voor alle modellen. Alle systemen worden vóór verzending in de productie-installatie gecontroleerd om de beste prestaties, betrouwbaarheid en continue werking bij de klant te garanderen. Het wordt aanbevolen een geschikt filter bij de waterinlaat te installeren.

Download:

Datablad ENW Serie