PRP Serie

De PRP-serie is een luchtgekoeld modulair koelsysteem met alle voordelen die de natuurlijke R290-koelvloeistof en modulariteit met zich meebrengen.
R290 vertegenwoordigt het natuurlijke alternatief voor conventionele HFK-koelmiddelen met een hoge GWP-waarde Propaan heeft uitstekende milieu-eigenschappen, aangezien het geen ozonafbrekend potentieel heeft (ODP = 0) en een verwaarloosbaar aardopwarmingsvermogen (GWP = 3). Bovendien zorgen zijn thermodynamische eigenschappen voor een breed scala aan toepassingen: comfort, industrieel gebruik en lage watertemperatuur.

Daarom kunnen de chillers van de PRP-serie worden gebruikt in een breed scala aan industrieën en toepassingen.
Modulariteit maakt een hoge mate van redundantie mogelijk: dankzij de mogelijkheid om tot tien modules aan elkaar te koppelen tot een enkele koeler met maximaal tien bedrijfsniveaus, kan elke module ook als een onafhankelijk koelsysteem werken.

Modulariteit betekent ook schaalbaarheid: extra modules kunnen op een later moment worden toegevoegd wanneer de behoefte aan koelcapaciteit toeneemt.
Modulariteit betekent ook betrouwbaarheid: bij een storing kan elke module eenvoudig van de andere worden gescheiden. De overige koelers kunnen blijven draaien terwijl de storing wordt verholpen.

Op deze manier kunnen kostbare productieonderbrekingen worden vermeden.
De PRP is verkrijgbaar in een standaard (PRP.120) en een high-performance versie (PRP.100).
Dit chiller uitsluitend geschikt voor buitenopstelling.
Dankzij het modulaire, uitbreidbare vermogensspectrum kan dit koelsysteem worden geconfigureerd van 101 kW tot 117 kW. Met de mogelijkheid om deze uit te breiden naar tien extra koelunits in het netwerk.

 

Download:

Datablad-PRP-Serie