HVAC

 

HVAC

In de tijd van duurzame en energie efficiënte klimaatbeheersing bied EasyCool de juiste oplossing voor het koelen van uw kantoor, bedrijfspand of opslagruimte.

the right answer

Food

 

Food

Voedsel en veiligheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Temperatuur beheersing is hier belangrijk, maar ook de juiste en veilige koudedrager.

the right answer

Plastic

 

Plastic

Naast onze uitgebreide range chiller voor de kunststofindustrie, kijken wij ook graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor eventuele vrije-koeling

the right answer

Metaal

 

Metaal

De juiste temperatuur is cruciaal voor uw product, machine en gereedschap. Informeer ook naar onze oplossing voor het koelen van o.a. uw lasersnijder.

the right answer

Brouwen

 

Brouwen

EasyCool brengt leven in de brouwerij. Van micro brouwerij tot brouwerij EasyCool heeft voor u de juiste oplossing.

the right answer

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5
1170x270-towidth-verkoop-Brouwerij
1170x270-towidth-verkoop-Food
1170x270-towidth-verkoop-HVAC
1170x270-towidth-verkoop-Metaalbewerking
1170x270-towidth-verkoop-Plastic
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

PRP Serie

De PRP-serie is een luchtgekoeld modulair koelsysteem met alle voordelen die de natuurlijke R290-koelvloeistof en modulariteit met zich meebrengen.
R290 vertegenwoordigt het natuurlijke alternatief voor conventionele HFK-koelmiddelen met een hoge GWP-waarde Propaan heeft uitstekende milieu-eigenschappen, aangezien het geen ozonafbrekend potentieel heeft (ODP = 0) en een verwaarloosbaar aardopwarmingsvermogen (GWP = 3). Bovendien zorgen zijn thermodynamische eigenschappen voor een breed scala aan toepassingen: comfort, industrieel gebruik en lage watertemperatuur.


Daarom kunnen de chillers van de PRP-serie worden gebruikt in een breed scala aan industrieën en toepassingen.
Modulariteit maakt een hoge mate van redundantie mogelijk: dankzij de mogelijkheid om tot tien modules aan elkaar te koppelen tot een enkele koeler met maximaal tien bedrijfsniveaus, kan elke module ook als een onafhankelijk koelsysteem werken.


Modulariteit betekent ook schaalbaarheid: extra modules kunnen op een later moment worden toegevoegd wanneer de behoefte aan koelcapaciteit toeneemt.
Modulariteit betekent ook betrouwbaarheid: bij een storing kan elke module eenvoudig van de andere worden gescheiden. De overige koelers kunnen blijven draaien terwijl de storing wordt verholpen.


Op deze manier kunnen kostbare productieonderbrekingen worden vermeden.
De PRP is verkrijgbaar in een standaard (PRP.120) en een high-performance versie (PRP.100).
Dit chiller uitsluitend geschikt voor buitenopstelling.
Dankzij het modulaire, uitbreidbare vermogensspectrum kan dit koelsysteem worden geconfigureerd van 101 kW tot 117 kW. Met de mogelijkheid om deze uit te breiden naar tien extra koelunits in het netwerk.

Download:

Datablad-PRP-Serie