HVAC

 

HVAC

In de tijd van duurzame en energie efficiënte klimaatbeheersing bied EasyCool de juiste oplossing voor het koelen van uw kantoor, bedrijfspand of opslagruimte.

the right answer

Food

 

Food

Voedsel en veiligheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Temperatuur beheersing is hier belangrijk, maar ook de juiste en veilige koudedrager.

the right answer

Plastic

 

Plastic

Naast onze uitgebreide range chiller voor de kunststofindustrie, kijken wij ook graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor eventuele vrije-koeling

the right answer

Metaal

 

Metaal

De juiste temperatuur is cruciaal voor uw product, machine en gereedschap. Informeer ook naar onze oplossing voor het koelen van o.a. uw lasersnijder.

the right answer

Brouwen

 

Brouwen

EasyCool brengt leven in de brouwerij. Van micro brouwerij tot brouwerij EasyCool heeft voor u de juiste oplossing.

the right answer

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5
1170x270-towidth-verkoop-Brouwerij
1170x270-towidth-verkoop-Food
1170x270-towidth-verkoop-HVAC
1170x270-towidth-verkoop-Metaalbewerking
1170x270-towidth-verkoop-Plastic
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

CFT serie

Alle modellen van de CFT-serie zijn uitgerust met een gesoldeerde plaatverdamper. Op verzoek kunnen alle modellen worden uitgerust met een waterpomp en een buffertank om een goede werking te garanderen.
Met het brede koelcapaciteitsbereik van 7,9 kW tot 440 kW is het mogelijk om aan alle eisen van de klant te voldoen. Het gebruikte niet-brandbare A1-koelmiddel is R410A, als alternatief zijn de chillers ook verkrijgbaar met koudemiddel R454B.
De koelers zijn uitgerust met één (modellen 008 ÷ 100) of twee (modellen 130 ÷ 480) koelmiddelcircuits met maximaal twee compressoren per circuit om ook bij deellastbedrijf een hoog rendement te garanderen.


De elektrische beschermingsklasse voor alle modellen is IP54. Alle systemen worden vóór verzending in de productie-installatie gecontroleerd om de beste prestaties en betrouwbaarheid voor de klant te garanderen.

Bovendien voldoen alle koelunits aan de ECO Design ERP-regelgeving.

 

Download:

Datablad-CFT-Serie