HVAC

 

HVAC

In de tijd van duurzame en energie efficiënte klimaatbeheersing bied EasyCool de juiste oplossing voor het koelen van uw kantoor, bedrijfspand of opslagruimte.

the right answer

Food

 

Food

Voedsel en veiligheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Temperatuur beheersing is hier belangrijk, maar ook de juiste en veilige koudedrager.

the right answer

Plastic

 

Plastic

Naast onze uitgebreide range chiller voor de kunststofindustrie, kijken wij ook graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor eventuele vrije-koeling

the right answer

Metaal

 

Metaal

De juiste temperatuur is cruciaal voor uw product, machine en gereedschap. Informeer ook naar onze oplossing voor het koelen van o.a. uw lasersnijder.

the right answer

Brouwen

 

Brouwen

EasyCool brengt leven in de brouwerij. Van micro brouwerij tot brouwerij EasyCool heeft voor u de juiste oplossing.

the right answer

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5
1170x270-towidth-verkoop-Brouwerij
1170x270-towidth-verkoop-Food
1170x270-towidth-verkoop-HVAC
1170x270-towidth-verkoop-Metaalbewerking
1170x270-towidth-verkoop-Plastic
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

ISV / ISVF en NOVA serie


De chillers uit de ISV- en NOVA-serie zijn het meest geschikt voor industriële proceskoeling en voor airconditioningtoepassingen. Door verschillende koudemiddelen met lage GWP-waarden en het voldoen aan de Eco Design ERP-regelgeving evenals een hoge EER-waarde, bent u in de toekomst goed uitgerust met de koelsystemen van de ISV- en NOVA-serie.
De luchtgekoelde chillers van de NOVA- en ISV-serie zijn ook verkrijgbaar met geïntegreerde NOVAF- en ISVF-vrije koeling, waardoor u bij hogere procestemperaturen nog meer energiebesparingspotentieel heeft.


Alle modellen van deze koelsystemen zijn uitgerust met een shell and tube verdamper. De shell en tube verdamper zorgt voor een betrouwbare werking, vooral bij vloeistoffen die onzuiverheden bevatten.


Op verzoek kunnen alle modellen worden uitgerust met een waterpomp en een buffertank om een ​​nauwkeurige temperatuurregeling te garanderen, zelfs bij sterke procesgerelateerde temperatuurschommelingen.


Met het brede koelcapaciteitsbereik van 233 tot 2174 kW is het mogelijk om aan alle eisen van de klant te voldoen. Het gebruikte koudemiddel is R134a. Als alternatief kunnen de systemen ook worden uitgerust met R513A of R1234ze.

De koelmachines van de NOVA- en NOVAF-serie zijn uitgerust met twee koudemiddelcircuits of drie koudemiddelcircuits (alleen F24-modellen) met één schroefcompressor per circuit, die elk in deellast kunnen werken van 50% -75% -100% van de lading.


Er zijn verschillende configuratiemogelijkheden voor deze apparaten: ECO-configuratie met economizer, HE voor hoog rendement, M1-compressormotor voor hoge omgevingstemperaturen en NE.M1 voor hoge water- en omgevingstemperaturen.

De chillers van de ISV- en ISVF-serie zijn uitgerust met één (modellen 300 ÷ 520), twee (modellen 600 ÷ 1030) of drie (modellen ISV.1140) koudemiddelcircuits, elk met een VSD-schroefcompressor per circuit, wat ook zeer efficiënt bij deellast zorgt.

De elektrische beschermingsklasse is IP54 voor alle modellen. Alle koude lagen worden vóór verzending in de productie-installatie gecontroleerd om de beste prestaties, betrouwbaarheid en continue werking bij de klant te garanderen. Het wordt aanbevolen een geschikt filter bij de waterinlaat te installeren.

 

Downloads:

Datablad-ISV   Datablad-ISVF-OPT   Datablad-NOVA   Datablad-NOVAF