HVAC

 

HVAC

In de tijd van duurzame en energie efficiënte klimaatbeheersing bied EasyCool de juiste oplossing voor het koelen van uw kantoor, bedrijfspand of opslagruimte.

the right answer

Food

 

Food

Voedsel en veiligheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Temperatuur beheersing is hier belangrijk, maar ook de juiste en veilige koudedrager.

the right answer

Plastic

 

Plastic

Naast onze uitgebreide range chiller voor de kunststofindustrie, kijken wij ook graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor eventuele vrije-koeling

the right answer

Metaal

 

Metaal

De juiste temperatuur is cruciaal voor uw product, machine en gereedschap. Informeer ook naar onze oplossing voor het koelen van o.a. uw lasersnijder.

the right answer

Brouwen

 

Brouwen

EasyCool brengt leven in de brouwerij. Van micro brouwerij tot brouwerij EasyCool heeft voor u de juiste oplossing.

the right answer

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5
1170x270-towidth-verkoop-Brouwerij
1170x270-towidth-verkoop-Food
1170x270-towidth-verkoop-HVAC
1170x270-towidth-verkoop-Metaalbewerking
1170x270-towidth-verkoop-Plastic
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

ENR Serie

De chillers uit de ENR-serie zijn luchtgekoelde vloeistofkoelers voor industriële toepassingen voor buitenopstelling. De koelers zijn bedoeld voor toepassingen die betrouwbaarheid, continue werking en lage onderhoudskosten vereisen.

Alle modellen zijn uitgerust met een coaxiale of shell-and-tube verdamper (met uitzondering van de modellen 001 en 002), die een betrouwbare werking garandeert, vooral bij vloeistoffen met verontreinigingen. Alle modellen zijn uitgerust met een waterpomp die kan worden bediend met een water-glycol-mengsel, evenals met een opslagtank, die een nauwkeurige temperatuurregeling garandeert, zelfs bij sterke procesgerelateerde temperatuurschommelingen.

Met het brede koelcapaciteitsbereik tot 440 kW is het mogelijk om aan alle eisen van de klant te voldoen. Het gebruikte koudemiddel is R410A. De koelers zijn uitgerust met één (modellen 001 ÷ 100) of twee (modellen 130 ÷ 480) koelvloeistofcircuits met maximaal twee compressoren per circuit om een ​​hoog rendement te garanderen, zelfs bij deellast.
De elektrische beschermingsklasse is IP54 voor alle modellen. Dankzij de coaxiale en buisbundeltechnologie van de verdampers kunnen hoge prestaties en betrouwbaarheid van de systemen worden gegarandeerd in alle industriële toepassingen. Alle systemen worden vóór verzending in de Hitema-productielocatie gecontroleerd om de beste prestaties, betrouwbaarheid en continue werking bij de klant te garanderen. Het wordt aanbevolen een geschikt filter bij de waterinlaat te installeren.

Een van de vele voordelen van de ENR-serie is de kleine footprint van de systemen in verhouding tot hun afmetingen; de serie is zo ontworpen dat deze slechts een minimum aan ruimte in beslag neemt.


Downloads:

Technisch datablad     Hitema Coaxiale Verdamper    Open of gesloten systemen