HVAC

 

HVAC

In de tijd van duurzame en energie efficiënte klimaatbeheersing bied EasyCool de juiste oplossing voor het koelen van uw kantoor, bedrijfspand of opslagruimte.

the right answer

Food

 

Food

Voedsel en veiligheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Temperatuur beheersing is hier belangrijk, maar ook de juiste en veilige koudedrager.

the right answer

Plastic

 

Plastic

Naast onze uitgebreide range chiller voor de kunststofindustrie, kijken wij ook graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor eventuele vrije-koeling

the right answer

Metaal

 

Metaal

De juiste temperatuur is cruciaal voor uw product, machine en gereedschap. Informeer ook naar onze oplossing voor het koelen van o.a. uw lasersnijder.

the right answer

Brouwen

 

Brouwen

EasyCool brengt leven in de brouwerij. Van micro brouwerij tot brouwerij EasyCool heeft voor u de juiste oplossing.

the right answer

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5
slider_1
slider_2
slider_3
slider_4
slider_5
slider_6
slider_7
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7
1170x270-towidth-verkoop-Brouwerij
1170x270-towidth-verkoop-Food
1170x270-towidth-verkoop-HVAC
1170x270-towidth-verkoop-Metaalbewerking
1170x270-towidth-verkoop-Plastic
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

Luchtgekoelde Chillers

Onze luchtgekoelde chillers zijn speciaal ontworpen voor eisen die gesteld worden aan proceskoeling. Om u maximale energie-efficiëntie en prestaties te bieden, hebben we verschillende productseries in onze range. 
Ze beschikken allemaal over een nauwkeurige temperatuurregeling en zijn daardoor bijvoorbeeld geschikt voor gebruik bij de kunststofproductie, machinekoeling, de voedingsmiddelenindustrie, robotica of laserkoeling.