Klanten kennen ons van de huur en lease van (extra) koelcapaciteit. We voorzien in de tijdelijke behoefte van koeling, zoals ingeval van nood als er bijvoorbeeld een machine uitvalt.

Verhuur houdt onze klanten flexibel en bespaart ze kostbare investeringen. Toch kregen we steeds vaker de vraag of we onze koeloplossingen ook verkochten. Dat hebben we lange tijd niet gedaan, omdat we zochten naar een betrouwbare en sterke partner die de koeloplossingen zou kunnen leveren.

Die partner hebben we gevonden in Hitema International. De Italiaanse specialist in koeloplossingen heeft dezelfde focus op kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid als die wij belangrijk vinden. Easycool is de samenwerking aangegaan en is nu officieel dealer van de Hitema-producten voor de Benelux.

Uitgebreid assortiment

Dankzij de samenwerking kunnen we een uitgebreid assortiment chillers en warmtepompen aanbieden voor verkoop (https://www.easycool.nl/verkoop). Het gaat bijvoorbeeld om:

  • Luchtgekoelde chillers.
    Deze koelers zijn speciaal ontworpen voor proceskoeling. Ze bieden optimale energie-efficiëntie bij maximale prestaties. Met de CFT-serie, ENR-serie, SBS-serie en ISV/ISVF en NOVA-serie is er altijd een model beschikbaar dat aansluit op de specifieke wensen.
  • Watergekoelde chillers. 
    De watergekoelde chillers werken bijzonder efficiënt. De oplossingen zijn goed geschikt voor industriële proceskoeling volgens de strengste eisen voor betrouwbaarheid, continuïteit en lage onderhoudskosten. We leveren machines uit de CFTW- en ENW-serie. 
  • Chillers met natuurlijke koudemiddelen. 
    De PRP-serie voor chillers bestaat uit luchtgekoelde modulaire koelsystemen. Het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan) maakt dit een bijzonder duurzame en veilige keuze om te koelen. 

Daarnaast leveren we warmtepompen. Die zijn goed geschikt om een defecte chiller of een verouderde warmtepomp te vervangen. We adviseren graag over bijvoorbeeld de SBS-HP-serie, de HBS-serie, de HNR-serie en de HFT-serie.

Grondige kwaliteitscontrole met testrun

Easycool is de dealer van Hitema en bieden hiermee elk gewenste koeloplossing. We zijn gespecialiseerd in koelmachines en/of warmtepompen met zowel alternatieve als natuurlijke koudemiddelen voor de verkoop. De oplossingen zijn geschikt voor bijna alle proces- en airconditioningtoepassingen, iets waarover wij u natuurlijk graag adviseren.

Dus zoekt u naar luchtgekoelde koelmachines, of watergekoelde koelmachines met een vrije koeling functie of met warmteterugwinning, Turbocore-koelmachines, lage temperatuur koelsystemen, warmtepompen of vrije koelers? Vanaf nu is Easycool uw adres voor de aanschaf hiervan. 

Bovendien bieden onze koeloplossingen voor de verkoop natuurlijk dezelfde hoge kwaliteit en betrouwbaarheid als die u misschien al kent van de verhuur en lease. Alle installaties ondergaan voordat ze de fabriek verlaten een grondige kwaliteitscontrole. Bovendien doen we altijd een test run, die u natuurlijk op afspraak kunt bekijken. 

Dus bent u van plan een koelmachine of warmtepomp aan te schaffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. 

Aanschaf koelmachine en/of warmtepomp, nu voor elk project

Klanten kennen ons van de huur en lease van (extra) koelcapaciteit. We voorzien in de tijdelijke behoefte van koeling, zoals ingeval van nood als er...

EasyCool plaatst droogkoeler om gasmotoren te koelen

DNV-GL te Groningen maakte voorheen gebruik van koeltorens, maar zocht naar een methode om deze verouderde techniek te vervangen door een moderner...

EasyCool levert nieuwe koelinstallatie voor chocolateer-lijn

EasyCool levert een nieuwe koelinstallatie aan Pally Biscuits te Nieuwegein, het gaat om een koelmachine ten behoeve van de nieuwe chocolateer-lijn die het...

Tijdelijke koelinstallatie voor Pally Biscuits om de productielijn te vernieuwen

Pally Biscuits uit Nieuwegein gaf aan een van de productielijnen te willen vernieuwen, zonder de productie stil te hoeven leggen. Dit bleek behoorlijk wat...

Curtec High Performance past installatie aan dankzij koelmachine van EasyCool

Curtec High Performance had de wens de installatie in de fabriek aan te passen en was daarvoor op zoek naar tijdelijke koeling. Gedurende een periode van 18...