Duurzaam koelen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, we koelen energiezuinig zonder dat dit de effectiviteit in de weg zit. We helpen de milieubelasting te beperken door materialen te recyclen en gaan bewust om met het energieverbruik binnen koeloplossingen. We leveren duurzame oplossingen, goed voor mens en milieu.

easycool duurzaam


Gekoelde duurzaamheid

EasyCool BV richt zich in de verhuurbranche steeds meer op duurzaam, energiezuinig ondernemen. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze milieubelasting zoveel mogelijk te beperken door zoveel mogelijk materialen weer te hergebruiken of te recyclen. Ook is bewust omgaan met energieverbruik één van onze milieubewuste keuzes.

 

Energieverbruik
Niet alleen wij, maar ook onze klanten letten steeds meer op producten en diensten met een groen label. Wij proberen daarom ook zoveel mogelijk onze verhuurapparatuur milieubewust in te zetten. Dit houdt in dat we altijd zullen kijken of we niet onnodig veel vermogen inzetten.  

Koudemiddelen
Ook op het gebied van koudemiddelen volgen wij de nieuwste ontwikkelingen om, als de mogelijkheid er is, over te stappen op meer milieuvriendelijke koudemiddelen.